Petitchef

Pariziene cu nutella

Desert
8 porții
30 min
25 min
Ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Facem maiaua cu drojdia , 2 linguri de zahar, 2 linguri de faina si putin lapte.Lasam la loc caldut si cand a crescut adaugam faina, oul , untul topit, laptele, restul de zahar si sarea.Lasam la crescut pana isi dubleaza volumul.Impartim aluatul in 8 parti egale.
    Intindem fiecare biluta intr-un oval pe care il “taiem imaginar” in 2.

    Una din parti o franjuram cu un cutit sau cu un pizza cutter.
    Punem umplutura pe partea netaiata si rulam inchizand capetele.Asa suntem siguri ca nu va iesi umplutura.Le lasam in tava la crescut inca 30 minute,apoi le ungem cu ou,le presaram cu mac ,si le coacem la 180 grade cuptor preincalzit, pentru 25 minute.Repet,sunt arat de pufoaaasee

Rețete inrudite

YouTube

Meringues cu nutella



Poze

Pariziene cu nutella
Pariziene cu nutella - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

11/04/2013

Super bune

(0) (0) Abuz
04/12/2012

Cred ca sunt la fel de gustoase precum arata! o sa le fac sigur...

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Inimi din foietaj cu nutella pentru sf. valentin
Inimi din foietaj cu nutella pentru sf. valentin
20 porții
20 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Meringues cu nutella
Meringues cu nutella
10 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Cakepops - halloween
Cakepops - halloween
15 porții
1 h 20 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Verrine kinder bueno
Verrine kinder bueno
6 porții
15 min
Foarte ușor
Rețetă Brioche fulg de nea
Brioche fulg de nea
8 porții
1 h 25 m
Ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează