Petitchef

Pariziene cu nutella

Desert
8 porții
30 min
25 min
Ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Facem maiaua cu drojdia , 2 linguri de zahar, 2 linguri de faina si putin lapte.Lasam la loc caldut si cand a crescut adaugam faina, oul , untul topit, laptele, restul de zahar si sarea.Lasam la crescut pana isi dubleaza volumul.Impartim aluatul in 8 parti egale.
    Intindem fiecare biluta intr-un oval pe care il “taiem imaginar” in 2.

    Una din parti o franjuram cu un cutit sau cu un pizza cutter.
    Punem umplutura pe partea netaiata si rulam inchizand capetele.Asa suntem siguri ca nu va iesi umplutura.Le lasam in tava la crescut inca 30 minute,apoi le ungem cu ou,le presaram cu mac ,si le coacem la 180 grade cuptor preincalzit, pentru 25 minute.Repet,sunt arat de pufoaaasee

Rețete inrudite

YouTube

Poze

Pariziene cu nutella, poza 1
Pariziene cu nutella, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

11/04/2013

Super bune

(0) (0) Abuz
04/12/2012

Cred ca sunt la fel de gustoase precum arata! o sa le fac sigur...

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cornuri cu nutella(pariziene)
Cornuri cu nutella(pariziene)
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Clatite cu nutella si banane
Clatite cu nutella si banane
8 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Corn cu nutella (finetti)
Corn cu nutella (finetti)
8 porții
50 min
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Inimi din foietaj cu Nutella pentru Sf. Valentin
Inimi din foietaj cu Nutella pentru Sf. Valentin
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Ferrero de casa
Ferrero de casa
6 porții
6 h 20 m
Dificil
4.1 / 5
Rețetă Meringues cu Nutella
Meringues cu Nutella
10 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.