Petitchef

Pariziene cu nutella

Desert
8 porții
30 min
25 min
Ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8
500 g faina

260 ml lapte

70 g zahar

20 g drojdie

50 g unt

2 oua (din care unul pentru uns)

putina sare

eu am folosit nutella insa ii puteti umple cu absolut orice crema,marmelada,etc.

Preparare

  • Facem maiaua cu drojdia , 2 linguri de zahar, 2 linguri de faina si putin lapte.Lasam la loc caldut si cand a crescut adaugam faina, oul , untul topit, laptele, restul de zahar si sarea.Lasam la crescut pana isi dubleaza volumul.Impartim aluatul in 8 parti egale.
    Intindem fiecare biluta intr-un oval pe care il “taiem imaginar” in 2.

    Una din parti o franjuram cu un cutit sau cu un pizza cutter.
    Punem umplutura pe partea netaiata si rulam inchizand capetele.Asa suntem siguri ca nu va iesi umplutura.Le lasam in tava la crescut inca 30 minute,apoi le ungem cu ou,le presaram cu mac ,si le coacem la 180 grade cuptor preincalzit, pentru 25 minute.Repet,sunt arat de pufoaaasee

Poze

Pariziene cu nutella, poza 1Pariziene cu nutella, poza 2



Comentarii:

11/04/2013

Super bune

(0) (0) Abuz
04/12/2012

Cred ca sunt la fel de gustoase precum arata! o sa le fac sigur...

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Nutella cookies
Nutella cookies
4 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Cornuri cu nutella(pariziene)
Cornuri cu nutella(pariziene)
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pariziene cu nutella
Pariziene cu nutella
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Inimi din foietaj cu nutella pentru sf. valentin
Inimi din foietaj cu nutella pentru sf. valentin
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Ferrero de casa
Ferrero de casa
6 porții
6h20m
Dificil
4 / 5
Rețetă Meringues cu nutella
Meringues cu nutella
10 porții
1h35m
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: