Petitchef

File de pangasius cu mamaliguta.

Altele
8 porții
30 min
1 oră
Ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Se spala pestele si se sterge cu prosop de hartie absorbant.

    Se pune faina si pesmetul pe o farfurie.Ouale se bat bine cu un praf de sare.

    Se portioneaza pestele in marimea pe care o dorim.

    Se pune uleiul la incins.Pestele se da prin faina,ou si apoi prin pesmet.Se pune la prajit in uleiul bine incins.

    Se lasa sa se rumeneasca bine pe ambele parti.

    Cand este gata se pune pe un prosop din hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

    Se pune apa la fiert cu un praf de sare.Cand clocoteste se adauga o mana de malai.Se lasa sa fiarba putin,apoi se adauga malaiul in ploaie.Se lasa sa fiarba bine,mestecand in ea sa nu se lipeasca.Cand s-a fiert malaiul se adauga 1 lingura de ulei.Asa mamaliga capata un gust mai deosebit.Se rastoarna pe o farfurie sau pe un tocator.

    Usturoiul se curata si se piseaza bine cu un praf de sare.Cand este bine pisat se adauga 2 linguri cu ulei si se mesteca bine pana devine ca o maioneza.

    Pestele se serveste cald cu mamaliguta si mujdei de usturoi.


Întrebări:




Comentarii (12):

12/09/2013

Tasty

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
23/07/2013

Buna reteta

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
02/03/2014

D
super

(0) (0) Abuz
30/01/2014

Se serveste cu mujdei e destul sau mai este si mujdei de ceapa cartofi etc fc you

(0) (1) Abuz
30/01/2014

Este o reteta deosebita dar se poate frige si cu faina de malai este foarte buna

(0) (0) Abuz
12/01/2014

Ffff bunnnnnn

(0) (0) Abuz
25/10/2013

Bun

(0) (0) Abuz
25/03/2013

Ff bun am sa fac si eu astazi

(0) (0) Abuz
22/01/2013

Bunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

(0) (0) Abuz
29/10/2012

Excelent

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Filet mignon la cuptor - gătit perfect, explicat pas cu pas
Filet mignon la cuptor - gătit perfect, explicat pas cu pas
4 porții
1 h 3 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Clapon cu castane
Clapon cu castane
12 porții
2 h 35 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Pesto rosu
Pesto rosu
3 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Chiftele cu miez de mozzarella
Chiftele cu miez de mozzarella
3 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tagliatelle cu feta si rosii
Tagliatelle cu feta si rosii
4 porții
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează