Petitchef

File de pangasius pe pat de spanac si ciuperci

Spanacul se lasa sa se dezghete si sa se scurga. Se curata ciupercile, se taie felii. Se adauga si ele si spanacul in tigaie si se calesc putin impreuna. .

Felul principal
4 porții
15 min
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Etapa 1 - File de pangasius pe pat de spanac si ciuperci
    Spanacul se lasa sa se dezghete si sa se scurga. Se curata ciupercile, se taie felii. Se adauga si ele si spanacul in tigaie si se calesc putin impreuna.
  • Orezul se fierbe cca. 20 de minute in 600 ml. apa cu sare.
  • Se spala pestele, se sterge cu un prosop de bucatarie, se stropeste cu suc de lamaie; se sareaza si pipereza.
  • Se aseaza peste legume si se lasa sa se inabuse cca. 5 minute, cu capacul pus.
  • Se aseaza pe farfurii cu legume si orez.


Poze

File de pangasius pe pat de spanac si ciuperci
File de pangasius pe pat de spanac si ciuperci - poza 2
File de pangasius pe pat de spanac si ciuperci - poza 3
File de pangasius pe pat de spanac si ciuperci - poza 4
File de pangasius pe pat de spanac si ciuperci - poza 5
File de pangasius pe pat de spanac si ciuperci - poza 6
File de pangasius pe pat de spanac si ciuperci - poza 7

Întrebări:




Comentarii:

27/03/2017

Cel mai scarbos peste , cred ca nu ati vazut in ce conditii este crescut

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Filet mignon la cuptor - gătit perfect, explicat pas cu pas
Filet mignon la cuptor - gătit perfect, explicat pas cu pas
4 porții
1 h 3 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chaussons (papucei) umpluți cu ciuperci și spanac
Chaussons (papucei) umpluți cu ciuperci și spanac
4 porții
3 h 10 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Supă cremă de spanac-petitchef
Supă cremă de spanac-petitchef
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează