Petitchef

File de pangasius pe pat de spanac si ciuperci

Spanacul se lasa sa se dezghete si sa se scurga. Se curata ciupercile, se taie felii. Se adauga si ele si spanacul in tigaie si se calesc putin impreuna. .

Felul principal
4 porții
15 min
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Etapa 1 - File de pangasius pe pat de spanac si ciuperci
    Spanacul se lasa sa se dezghete si sa se scurga. Se curata ciupercile, se taie felii. Se adauga si ele si spanacul in tigaie si se calesc putin impreuna.
  • Orezul se fierbe cca. 20 de minute in 600 ml. apa cu sare.
  • Se spala pestele, se sterge cu un prosop de bucatarie, se stropeste cu suc de lamaie; se sareaza si pipereza.
  • Se aseaza peste legume si se lasa sa se inabuse cca. 5 minute, cu capacul pus.
  • Se aseaza pe farfurii cu legume si orez.


Poze

File de pangasius pe pat de spanac si ciuperci
File de pangasius pe pat de spanac si ciuperci - poza 2
File de pangasius pe pat de spanac si ciuperci - poza 3
File de pangasius pe pat de spanac si ciuperci - poza 4
File de pangasius pe pat de spanac si ciuperci - poza 5
File de pangasius pe pat de spanac si ciuperci - poza 6
File de pangasius pe pat de spanac si ciuperci - poza 7

Întrebări:




Comentarii:

27/03/2017

Cel mai scarbos peste , cred ca nu ati vazut in ce conditii este crescut

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Filet mignon la cuptor - gătit perfect, explicat pas cu pas
Filet mignon la cuptor - gătit perfect, explicat pas cu pas
4 porții
1 h 3 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chaussons (papucei) umpluți cu ciuperci și spanac
Chaussons (papucei) umpluți cu ciuperci și spanac
4 porții
3 h 10 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă One pot pasta cu branza de capra si spanac
One pot pasta cu branza de capra si spanac
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Spanakopita, plăcinta grecească cu spanac și feta
Spanakopita, plăcinta grecească cu spanac și feta
6 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează