Petitchef

Oua coapte in paine

Altele
4 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pentru o portie avem nevoie de 2 felii de paine toast, 1 ou, putin unt. Asadar, se decupeaza cu un pahar mai mic un cerc intr-una din felii.
  • Apoi felia decupata si cu cea intreaga se lipesc cu unt. In scobitura se pune oul intreg si se baga la cuptor intr-o tava tapetata cu hartie de copt pentru 10-15 minute sau pana cand se coace oul.
  • A mai pus si niste felii intregi la prajit, doar de dragul de a le manca alaturi de unt si miere. Nu puteam rata momentul.La final, arata asa.
  • Evident ca reteta mai suporta niste branza rasa peste oua si ceva rosii cherry langa, dar v-am zis ca m-am trezit mai de dimineata, nu ca am si procesat la capacitate maxima.


Întrebări:




Comentarii:

27/12/2012

O idee foarte buna!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Oua coapte in chifle
Oua coapte in chifle
2 porții
38 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Oua umplute
Oua umplute
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Oua in cuib de paste
Oua in cuib de paste
4 porții
45 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Oua in cocota cu bacon
Oua in cocota cu bacon
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Oua cu paprika
Oua cu paprika
4 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Oua mimoza, 4 variante
Oua mimoza, 4 variante
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! 6 altfel de oua 6 altfel de oua

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei