Petitchef

Oua cu sos remoulad

Felul principal
4 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Castravetii se spala si se curata de coaja si de sminte,apoi se taie marunt . Ouale se spala,se fierb tari,se racesc,se curata si se taie marunt.Patrunjelul se curata,se spala si se toaca marunt.
  • Tarhonul(daca aveti) se curata,se spala,se opareste putin,se raceste si se taie marunt. Maioneza se amesteca treptat castravetii,ouale,tarhonul,patrunjelul verde,otetul,piperul si mustarul si se amesteca usor.
  • Cele 6 oua se fierb,se racesc,se curata si se taie pe jumatate Pe un platou se aseaza sos,apoi jumatatile de ou cu fata in jos,iar deasupra din nou sos.
  • Toate acestea se amesteca usor si se serveste la preparate din oua,peste,limba.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube



Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Oua umplute, cu sos
Oua umplute, cu sos
6 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Oua umplute pe sos de rosii
Oua umplute pe sos de rosii
8 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Oua cu bacon in sos de mustar
Oua cu bacon in sos de mustar
4 porții
1h5m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Oua mimosa
Oua mimosa
4 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Oua cu avocado
Oua cu avocado
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Oua mimoza, 4 variante
Oua mimoza, 4 variante
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Sriracha sos – sosul de ardei chiliSriracha sos – sosul de ardei chiliRomesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosiiFrom „Salsa” with love!From „Salsa” with love!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.