-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Altele
-
Rețete pâine
-
Chifle și pâine
-
Paine cu lapte batut
Paine cu lapte batut
Ingrediente
4
Cost estimat: 0.93Euros€ (0.23€/porție)
Preparare
-
In cuva masinii de paine se toarna laptele batut, apa, mierea si uleiul.
-
Deasupra se presara faina alba si apoi cea integrala astfel incat lichidul sa fie complet acoperit. Se adauga sarea intr-un colt si drojdia in mijloc.
-
Se seteaza masina pentru paine normala, coaja medie, gramaj 750 g. Atentie, daca laptele batut este rece se va selecta un program cu preincalzire .
-
La sfarsitul programului se scoate painea si se lasa la racit pe un gratar metalic.
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Calorii: 400Kcal
-
Carbo: 72.7g
-
Grăsimi: 5.1g
-
Grăsimi sat.: 1.2g
-
Proteine: 13g
-
Fibre: 3.7g
-
Zahăr: 8.7g
-
ProPoints: 11
-
SmartPoints:
12
Informații nutriționale pentru 1 porție (169g)
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete