Petitchef

Paine cu lapte batut

Altele
4 porții
20 min
35 min
Foarte ușor
400 Kcal

Ingrediente

Numarul de porții: 4
230 ml lapte batut

30 ml apa

1 lingura miere

1 lingura ulei

250 g faina alba de paine

125 g faina integrala de grau

1.5 ligurite sare

1 lingurita de drojdie uscata

Preparare

  • In cuva masinii de paine se toarna laptele batut, apa, mierea si uleiul.
  • Deasupra se presara faina alba si apoi cea integrala astfel incat lichidul sa fie complet acoperit. Se adauga sarea intr-un colt si drojdia in mijloc.
  • Se seteaza masina pentru paine normala, coaja medie, gramaj 750 g. Atentie, daca laptele batut este rece se va selecta un program cu preincalzire .
  • La sfarsitul programului se scoate painea si se lasa la racit pe un gratar metalic.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (169g)
Calorii: 400Kcal
  • Carbo: 72.7g
  • Grăsimi: 5.1g
  • Grăsimi sat.: 1.2g
  • Proteine: 13g
  • Fibre: 3.7g
  • Zahăr: 8.7g
  • ProPoints: 11
  • SmartPoints: 12

Poze

Paine cu lapte batut, poza 1
Paine cu lapte batut, poza 2
Paine cu lapte batut, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Paine taraneasca
Paine taraneasca
4 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paine cu tarate si iaurt
Paine cu tarate si iaurt
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Paine prajita cu ou si lapte
Paine prajita cu ou si lapte
12 porții
30 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Paine toast - de casa
Paine toast - de casa
15 porții
2h35m
Ușor
1 / 5
Rețetă Paine impletita aromata cu pesto
Paine impletita aromata cu pesto
4 porții
2h50m
Foarte ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.