Pâine fără gluten din fulgi de ovăz, iaurt și ouă: o rețetă plină de proteine!
Dacă sunteți în căutarea unei alternative sănătoase, ușoare și bogate în fibre la pâinea noastră zilnică, te vei îndrăgosti de această rețetă realizată cu 3 ingrediente principale: făină de ovăz, fulgi de ovăz, ouă si iaurt natural. Perfectă pentru un început de zi plin de energie sau pentru a vă satisface foamea la mijlocul după-amiezii, această pâine cu fulgi de ovăz este moale, gustoasă și incredibil de versatilă. Este gata în doar câteva minute și poate fi congelată în felii, aducând mai multă practicabilitate rutinei tale. Pe lângă faptul că este o rețetă ușoară și funcțională, această pâine este o opțiune excelentă pentru cei care urmează o dietă echilibrată. Urmați cu atenție pașii de realizare a acestei rețete. Poftă bună!
Ingrediente
5
Deasupra (opțional):
Materiale
- castron
- tel
- tavă de pâine/chec



