Petitchef

Paine pentru sandwichuri (Sandwich bread)

Altele
6 porții
15 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Amesteca laptele, apa, drojdia si mierea. Lasa 5 minute Intr-un castron mare pune faina si sarea. Fa o gaura in mijloc.Pune in gaura amestecul lichid si untul.Cu o lingura amesteca bine compozitia.
  • Cand devine greu de amestecat cu lingura, e timpul sa pui coca pe suprafata de lucru presarata cu faina.Framanta coca pana ce devine matasoasa si nu se mai lipeste de maini.
  • Fa din coca o bila si pune-o in castronul mare, pe care l-ai presarat cu faina. Cu un cutit ascutit fa o cruce . Acopera castronul cu un prosop curat de bucatarie si pune-l la un loc calduros si ferit de curenti lasa la crescut cam o ora
  • Scoate coca din castron si apas-o incet ca sa scoti aerul din ea taie coca in doua bucati egale. Din fiecare fa un sul care sa se potriveasca in tava.Presara tavile cu faina si pune coca in ele. Acopera tavile cu prosop de bucatarie. Lasa la crescut 40 - 50 minute.
  • In timpul asta incalzeste cuptorul la maxim Dupa timpul de crestere, da cuptorul la 200 C (mediu) si coace painea 45 minuteScoate painea pe un gratar, si cu o pensula unge-o bine cu apa rece. Acoper-o bine cu un servet de bucatarie gros.
  • Lasa pana ce se raceste bine. Asta se face pentru ca coaja sa nu fie foarte crocanta si sa se poata taia felii frumoase pentru sendvisuri.


C Cooking with my soul

Poze

Paine pentru sandwichuri (Sandwich bread)
Paine pentru sandwichuri (Sandwich bread) - poza 2
Paine pentru sandwichuri (Sandwich bread) - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paine impletita aromata cu pesto
Paine impletita aromata cu pesto
4 porții
2 h 50 m
Foarte ușor
Rețetă Pâine cu usturoi în stil stea
Pâine cu usturoi în stil stea
1 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Paine cu usturoi si patrunjel
Paine cu usturoi si patrunjel
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Paine toast - de casa
Paine toast - de casa
15 porții
2 h 35 m
Ușor
3 / 5
Rețetă Paine brioche fara unt, super pufoasa
Paine brioche fara unt, super pufoasa
8 porții
4 h 50 m
Ușor
Rețetă Pâine arici umplută în stil tartiflette
Pâine arici umplută în stil tartiflette
6 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5

Articole conexe

Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează