Petitchef

Salata de praz

Cu acelasi sos se prepara si salata de praz crud.
Altele
6 porții
15 min
10 min
Ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Prazul se poate face salata fier sau crud.daca se fierbe,se pune prazul curatit si taiat in bucati de 5-6 cm cu apa fierbinte la foc si se lasa sa dea in clocot.
  • Prazul se fierbe repede ,de aceea se aiba grija sa nu se sfarame.
  • Separat se face sosul din ulei ,otet,sare si piper cu sau fara mustar si se toarna prazul scurs si racorit.


Întrebări:




Comentarii:

16/03/2014

Eu am adaugat masline

(0) (0) Abuz
20/10/2013

BON

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salata panzanella - salata italiana
Salata panzanella - salata italiana
2 porții
10 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Salata de paste - simpla si rapida
Salata de paste - simpla si rapida
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.