Petitchef

Ciorba de salata verde

Altele
4 porții
10 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se taie slanina in fasi si se pune sa se prajeasca in grasimea proprie. Se taie ceapa marunt si se pune peste slanina sa se rumeneasca si ea. Dupa ce s-a rumenit se adauga si salata si se lasa cateva minute.
    Se turna apa peste ingrediente, atat cat sa aiba de unde sa scada. Se lasa sa fiarba pana cand salata se inmoaie.

    Separat, se bat cele 2 oua si se face o omleta.
    Se taie in bucati mici si se adauga sa fiarba impreuna cu celelalte ingrediente.
    Cand ciorba s-a terminat de fiert se opreste focul. Se adauga un liaison din galbenusuri si iaurtul, diluat in prealabil cu ciorba calda. Se acreste cu otet si se presara patrunjel sau marar verde tocat. Cum eu am acrit cu otet, am adaugat si cateva fasii de gogosari acri, atat ca gust cat si ca desing.


Întrebări:




Comentarii (19):

elena.bica, 17/11/2013

Excelent

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
12/11/2013

Foarte buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
merceleo, 12/11/2013

Petit chef cam diletant!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
16/09/2013

"Floare la ureche" dar eu am renuntat la ardei, amestecul asta de culori arata "dubios"

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
23/07/2014

E minunată, dar eu nu folosesc oţet ci lamâie sau borş şi ca verdeaţă folosesc leuştean care este regele ciorbelor româneşti

(0) (0) Abuz
Clariss, 10/03/2014

Super buna

(0) (0) Abuz
01/02/2014

F.buna si fara slaninuta

(0) (0) Abuz
15/11/2013

Foarte bun

(0) (0) Abuz
13/11/2013

Multe prajeli si grasimi!

(0) (0) Abuz
13/11/2013

Asta da e preferata mea.

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează