Petitchef

Salata de fasole cu peste afumat

Felul principal
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Fierbeti fasolea,cum o fierbeti dvs de obicei sau puteti folosi boabe de fasole gata fierte, din conserva.Taiati ceapa solzisori.Dezosati pestele,inlaturati pielea si rupeti-l in bucati mai mici.
  • Tocati patrunjelul.Amestecati toate ingredientele avand gija sa pastrati cateva bucatele de peste pentru a le presara deasupra dupa asezonarea cu sare,piper,pasta de ardei iute(daca doriti),ulei si otet balsamic (dupa gust).Apoi presarati deasupra patrunjelul tocat.
  • Mai fac o varianta a acestei salate,in care in loc de ulei si otet,folosesc maioneza picanta (cu mustar,multa lamaie si pasta de adei iute).Cand capere pun si capere,la amandoua salatele,acum avut.Va arat aici o poza din avion a salatei cu maioneza,care am facut-o cu alta ocazie.


Poze

Salata de fasole cu peste afumat, poza 1
Salata de fasole cu peste afumat, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salata de fasole boabe-petitchef
Salata de fasole boabe-petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Salata panzanella - salata italiana
Salata panzanella - salata italiana
2 porții
10 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Salata de orez (usor si simplu)
Salata de orez (usor si simplu)
7 porții
33 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.