Petitchef

Chec aperitiv

Aperitiv
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Preparare

  • Se taie cuburi jambonul,maslinele, kaizerul, ceapa, cascavalul, ardeiul , patrunjelul marunt.,apoi se separa galbenusul de albus, albusul se bate cu un praf de sare, se adauga galbenusurile, apoi faina cu praful de copt,se condimenteaza cu piper.
  • In aceasta compozitie se adauga ingredientele taiate marunt,se rade niste cascaval, se amesteca usor ca sa nu se lase aluatul, se pune in tava de chec si se coace, 15 minute la foc mai marisor, 25 de minute la foc mai mic.
  • Se incearca cu o scobitoare,cind pe scobitoare nu se tine nimic , e gata. Se taie felii si se aseaza pe platou, alaturi de alte aperitive .

Întrebări:




Comentarii:

13/12/2013

O minune !

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
6 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu ton
Chec aperitiv cu ton
6 porții
50 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu feta si masline
Chec aperitiv cu feta si masline
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu vin rosu
Chec aperitiv cu vin rosu
6 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu pui, ciuperci si ceapa verde
Chec aperitiv cu pui, ciuperci si ceapa verde
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Chec aperitiv
Chec aperitiv
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icreDelicii din cufarul marii - salata de icreMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoasePrajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului!Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei