Petitchef

Conopida pane

Aperitiv
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se spala bine conopida si se desface in bucati mai mari, se pune la fiert intr-un vas cu apa, cu putina sare. Se lasa la fiert 10 minute dupa care se scurge de apa .
  • Se sparg ouale intr-o farfurie si se amesteca cu 4 linguri de faina, sare, piper ,se obtine o pasta fluida. Bucatile de conopida se desfac in bucati si mai mici ca in poza de mai sus.
  • Se incinge ulei intr-o tigaie si dupa ce bucatile de conopida au fost tavalite prin pasta de ou, se pun la prajit si se intorc pina ce se rumenesc pe toate partile.
  • Se aseaza pe o farfurie citeva frunze de salata verde, apoi bucatile de conopida pane si se servesc ca aperitiv cu rosii.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Conopida pane cu cartofi prajiti la cuptor
Conopida pane cu cartofi prajiti la cuptor
4 porții
45 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Conopida pane
Conopida pane
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Conopida pane
Conopida pane
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Taboulé de conopida - 100% vegetarian
Taboulé de conopida - 100% vegetarian
6 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Chiftelute din broccoli si conopida
Chiftelute din broccoli si conopida
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Supa de conopida si fistic
Supa de conopida si fistic
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Romanesco – conopida martiana Romanesco – conopida martiana Conopida – „Varza cu studii superioare” Conopida – „Varza cu studii superioare”

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.