Petitchef

Conopida pane

Aperitiv
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 conopida mare

3-4 oua

faina alba

sare, piper

ulei

salata verde

rosii cherry

Preparare

  • Se spala bine conopida si se desface in bucati mai mari, se pune la fiert intr-un vas cu apa, cu putina sare. Se lasa la fiert 10 minute dupa care se scurge de apa .
  • Se sparg ouale intr-o farfurie si se amesteca cu 4 linguri de faina, sare, piper ,se obtine o pasta fluida. Bucatile de conopida se desfac in bucati si mai mici ca in poza de mai sus.
  • Se incinge ulei intr-o tigaie si dupa ce bucatile de conopida au fost tavalite prin pasta de ou, se pun la prajit si se intorc pina ce se rumenesc pe toate partile.
  • Se aseaza pe o farfurie citeva frunze de salata verde, apoi bucatile de conopida pane si se servesc ca aperitiv cu rosii.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Conopida pane
Conopida pane
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Conopida pane in aluat de post
Conopida pane in aluat de post
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Conopida pane
Conopida pane
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Camembert pané
Camembert pané
2 porții
21 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Taboulé de conopida - 100% vegetarian
Taboulé de conopida - 100% vegetarian
6 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Muraturile de casa, ambasadorii sanatatiiMuraturile de casa, ambasadorii sanatatiiRomanesco – conopida martianaRomanesco – conopida martianaConopida – „Varza cu studii superioare”Conopida – „Varza cu studii superioare”

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.