Petitchef

Lichior de miere

Aperitiv
4 porții
30 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se dizolva mierea in apa calda la 45 de grade Celsius. Se lasa la rece. Se adauga alcoolul.Daca inlocuiti alocoolul rafinat cu whiskey, coniac sau un lichior mai tare, veti obtine o bautura mai slab alcoolizata. Punem vasul la pastrare 30 de zile. Se filtreaza inainte de consum.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

CROSTINI CU GORGONZOLA, NUCA SI MIERE




Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu miere si mustar
Pui cu miere si mustar
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Samosas cu branza de capra si miere
Samosas cu branza de capra si miere
4 porții
38 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Ceai cu miere, lamaie si scortisoara
Ceai cu miere, lamaie si scortisoara
1 porții
9 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Lichior de oua
Lichior de oua
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Lichior de menta
Lichior de menta
2 porții
10 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Lichior de ciocolata alba
Lichior de ciocolata alba
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.1 / 5

Rețete

Articole conexe

Cat de multa miere putem manca in fiecare zi?Cat de multa miere putem manca in fiecare zi?O aromă intensă de cafeaO aromă intensă de cafea„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.