Lichior-crema de whisky

Aperitiv
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire10 min
  • Poza cu ingredientele, din care lipsesc pliculetele de zahar vanilinat, din cauza ca am uitat sa le pun .Se topeste zaharul la foc mic.Se toarna frisca.
  • Se adauga zaharul vanilinat si se amesteca pe foc pana ce zaharul si caramelul se dizolva complet.Se ia apoi vasul de pe foc si se lasa la racit.
  • Are o culoare minunata crema asta de zahar ars si cred ca si un gust pe masura.O sa mai fac o tura si dupa post ca sa ma dumiresc mai bine.
  • Se strecoara intreaga compozitie si se inglobeaza whisky-ul.Rezulta o crema frumoasa, ciocolatie adica lichiorul nostru home-made de whisky.
  • Se introduce intr-o sticla si se inchide bine.
    Lichiorul-crema se poate pastra cca. 3 saptamani, dar trebuie neaparat tinut la frigider.
Laura SavaLaura Sava

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
22/12/2013

Imi place

(0) (0) abuz
27/09/2013

Delicios!!!!!!

(0) (0) abuz
02/08/2013

Diseara incerc si eu

(0) (0) abuz
22/07/2013

Super.

(0) (0) abuz
28/12/2012

Cat am cautat reteta asta bravo!!!

(0) (0) abuz
18/12/2012

Multumesc mult, de ceva timp cautam reteta aceasta.

(0) (0) abuz
09/12/2012

Super !!!

(0) (0) abuz
06/12/2012

Este ceea ce cautam ..multumesc si sarbatori fericite!

(0) (0) abuz
06/04/2012

Excelent gust!

(0) (0) abuz
05/02/2012

Super tare

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2