Petitchef

Lichior-crema de whisky

Aperitiv
4 porții
30 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Poza cu ingredientele, din care lipsesc pliculetele de zahar vanilinat, din cauza ca am uitat sa le pun .Se topeste zaharul la foc mic.Se toarna frisca.
  • Se adauga zaharul vanilinat si se amesteca pe foc pana ce zaharul si caramelul se dizolva complet.Se ia apoi vasul de pe foc si se lasa la racit.
  • Are o culoare minunata crema asta de zahar ars si cred ca si un gust pe masura.O sa mai fac o tura si dupa post ca sa ma dumiresc mai bine.
  • Se strecoara intreaga compozitie si se inglobeaza whisky-ul.Rezulta o crema frumoasa, ciocolatie adica lichiorul nostru home-made de whisky.
  • Se introduce intr-o sticla si se inchide bine.
    Lichiorul-crema se poate pastra cca. 3 saptamani, dar trebuie neaparat tinut la frigider.


Poze

Lichior-crema de whisky
Lichior-crema de whisky - poza 2
Lichior-crema de whisky - poza 3
Lichior-crema de whisky - poza 4
Lichior-crema de whisky - poza 5
Lichior-crema de whisky - poza 6
Lichior-crema de whisky - poza 7
Lichior-crema de whisky - poza 8
Lichior-crema de whisky - poza 9
Lichior-crema de whisky - poza 10
Lichior-crema de whisky - poza 11
Lichior-crema de whisky - poza 12

Întrebări:




Comentarii (13):

22/12/2013

Imi place

(0) (0) Abuz
27/09/2013

Delicios!!!!!!

(0) (0) Abuz
02/08/2013

Diseara incerc si eu

(0) (0) Abuz
22/07/2013

Super.

(0) (0) Abuz
28/12/2012

Cat am cautat reteta asta bravo!!!

(0) (0) Abuz
18/12/2012

Multumesc mult, de ceva timp cautam reteta aceasta.

(0) (0) Abuz
09/12/2012

Super !!!

(0) (0) Abuz
06/12/2012

Este ceea ce cautam ..multumesc si sarbatori fericite!

(0) (0) Abuz
06/04/2012

Excelent gust!

(0) (0) Abuz
05/02/2012

Super tare

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Crema de vanilie - crema de patiserie
Crema de vanilie - crema de patiserie
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Crema mousseline
Crema mousseline
10 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cremă frankenstein pentru halloween
Cremă frankenstein pentru halloween
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum sa faceti crema chiboust?
Cum sa faceti crema chiboust?
10 porții
2 ore
Dificil

Articole conexe

O aromă intensă de cafea O aromă intensă de cafea Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează