E prea simplu sa n-o faci acasa, mai ales ca sunt mult mai bune decat orice batoane de cereale cumparat din supermarket.
Iei o punga de cereale integrale - simple, amestecate, asortate, de care vrei. Eu am facut o combinatie cu mai multe feluri de fulgi, plus fructe uscate (stafide, banane, caise etc) si ceva alune de padure si migdale. Le-am pus pe toate intr-o tava si le-am dat la copt vreo 15 minute.
Timp in care, intr-o cratita am pus de-un caramel - zahar brun din ochi, plus niste unt si 2 linguri de miere. Le-am lasat pe foc sa dea-n bulbuci cafenii si sa se lege intr-un sirop grosutz.
Apoi am amestecat cu cerealele pana ce caramelul le-a mai inchegat. Le-am intins intr-o tava de unica folosinta (se gaseste la Mega Image, Metro, probabil si la hypermarketuri) si le-am dat la cuptor pana ce s-au rumenit golden-brown.
A mai fost nevoie doar sa las cerealele sa se raceasca, pentru a le putea taia apoi in batoane yummy - crunchy & carameloase, just how i like it.
Comentarii:
Multumesc pt reteta !
Preferatele mele
Gustos si sanatos !
Super bune
Excelenta!!
Excelenta alegere pt mic dejun!!!
Super
Super :X
Delicioasa!!!