Petitchef

Ciorba ardeleneasca de pui



Am gasit la Plus intr-o zi o punga cu "spate de pui" sau spinari cum le zicea Buni ... un fel de tacamuri, da' cu alta palarie :))
Asa ca am executat o ciorba ardeleneasca de pui, o bunatateeeeee !!!!
Voila:

- cateva spinari se pun la fiert in apa cu sare
- se ia spuma pana nu mai apare si se adauga legume taiate cuburi: ceapa, morcovi, telina, patrunjel
- adaugam o lingura plina de orez si lasam sa fiarba cu capac pana cand toate sunt fierte
- se acreste (eu am acrit cu bors proaspat, dar in Ardeal se foloseste otetul mult :( )si se condimenteaza dupa preferinte
- stingem focul, adaugam verdeturi (telina+patrunjel+leustean) si acoperim
- dupa o jumatate de ora adaugam dresatura facuta dintr-un galbenus si o canita de lapte
- se serveste cu paine proaspata :)






Comentarii:

16/08/2013

Foarte bun!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu taitei (expres)
Pui cu taitei (expres)
1 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
8 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu salsa de soia si miere
Pui cu salsa de soia si miere
2 porții
2 h 22 m
Foarte ușor
2.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.