Ciorba de jumari

Ciorba de jumari

Ingrediente:

2 cepe
2 morcovi
11 bor?
1 lingur? bulion
50 ml ulei
300 g jum?ri de porc
sare
piper
10 g o?et
verdea??
300 g cartofi

 
Mod de preparare:
Punem la fiert ceapa ?i morcovul ras. Când sunt aproape fierte, ad?ug?m cartofii cur??a?i ?i t?ia?i cubule?e.
Inainte de a fi fier?i cartofii, punem jum?rile ?i mai fierbem 2-3 clocote. Separat c?lim bulionul în ulei, stingem cu o?et ?i sub?iem cu zeam? de sup?.
Se mai d? în clocot ?i potrivim de acreal? cu bo?. Se serveste cu verdea?? tocat? marunt
 
Pofta buna!
© ...
R Restaurante de Lux

Comentarii

Punctează această reţetă:
4.62/5, 8 voturi