Petitchef

Ciorba de jumari

Ingrediente:

2 cepe
2 morcovi
11 bor?
1 lingur? bulion
50 ml ulei
300 g jum?ri de porc
sare
piper
10 g o?et
verdea??
300 g cartofi

 
Mod de preparare:
Punem la fiert ceapa ?i morcovul ras. Când sunt aproape fierte, ad?ug?m cartofii cur??a?i ?i t?ia?i cubule?e.
Inainte de a fi fier?i cartofii, punem jum?rile ?i mai fierbem 2-3 clocote. Separat c?lim bulionul în ulei, stingem cu o?et ?i sub?iem cu zeam? de sup?.
Se mai d? în clocot ?i potrivim de acreal? cu bo?. Se serveste cu verdea?? tocat? marunt
 
Pofta buna!
© ...







Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de fasole boabe cu afumatura
Ciorba de fasole boabe cu afumatura
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Ciorba de burta
Ciorba de burta
4 porții
35 min
Foarte ușor
2 / 5
Rețetă Ciorba de fasole verde cu carne de pui
Ciorba de fasole verde cu carne de pui
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ciorba de varza dulce cu afumatura
Ciorba de varza dulce cu afumatura
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Ciorba de miel
Ciorba de miel
4.6 / 5
Rețetă Ciorba de fasole boabe
Ciorba de fasole boabe
5 porții
3 h 15 m
Ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.