Ingrediente: Kofta (chiftele): 260 gr naut fiert, scurs o lingurita de sare 1 lingurita de boia de ardei sau praf de chili 1 lingurita de curcuma 20 gr de fai...
Ingrediente: 300g naut 3 catei de usturoi o legatura de coriandru o legatura de patrunjel 1 chilli 4 linguri faina o lingurita bicarbonat de sodiu o ceapa mca sare...
Ingrediente: 1 cana cu orez Basmati 1/4 cana cu naut, din cutie, bine scurs si spalat 1 lingura de suc de lamaie 1 ardei iute verde, curatat de seminte si tocat m...
Ingrediente: 1 ceapa 150 gr carne de vita 1 tulpina de telina 80 gr linte 600 gr rosii decojite 400 gr naut 40 gr taitei 1 cub de supa 1 buchetel de patrun...
„Nu stiu altii cum sunt dar eu cand ma gandesc la locul nasterii mele, la casa parinteasca...la cuptiorul pe care ma ascundeam...” asa zice Ion Creanga (Amintiri din copilarie), si de fiecare data cand citesc aceste fraze ma duc cu gandul la painea de casa pe care o...
Ingrediente: 400 gr naut din conserva 1 ceapa 1 catel de usturoi 2 linguri de faina sare piper patrunjel proaspat coriandru proaspat 1 lingurita de cafea ...
Ingrediente: 1 dovleac placintar 800 gr naut prefiert (un borcan mare) 4 salote Cateva fire de coriandru 6 linguri de ulei de masline 1 lingurita de chimen 1...
Cu o textura crocanta si un gust asemanator nucilor, bobul de naut are o culoare galben-aurie si seamana mai mult cu o aluna decat cu ruda sa fasolea. Exista si sortimente de naut roz, negru, verde sau maroniu. In alimentatie sunt folosite semintele de tip kabuli si...
Ingrediente: o ceapa mica tocata fin 150 g soia boabe fiarta o ceasca de naut 1-2 oua batute 2 felii de paine un praf de chilli uscat o ramurica de coriandru toca...
Ingrediente: 2 cepe mari 2 conserve de naut 1 conserva de rosii cuburi in bulion un ardei iute cate o lingurita din urmatoarele condimente: garam masala, coriandr...