Cornulete cu dulciuri
10 rețete

Cornulete cu rahat-carmen
Desert Foarte ușor 20 min 30 min
Ingrediente: 250 g margarina 5 linguri apa o lingura otet faina cat cuprinde sa iasa un aluat elastic(cam 500g) zahar vanilat 2 linguri zahar pudra pentru...

Cornulete fragede cu rahat
Desert Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 200 g untura 550 g faina 2 prafuri de copt un galbenus 3-4 linguri smantana grasa putina sare coaja de lamaie putina apa 200 g zahar pudra

Cornulete cu gem
Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: 450 g faina 4 linguri untura esenta de vanilie 2 linguri otet 2 plicuri praf de copt 9 linguri apa 150 g zahar pudra vanilat gem de prune

Cornulete cu gem
Desert Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: 450 g faina 4 linguri untura esenta de vanilie 2 linguri otet 2 plicuri praf de copt 9 linguri apa 150 g zahar pudra vanilat gem de prune

Cornulete cu gem
Aperitiv Foarte ușor 20 min 10 min
Ingrediente: 1 ou 300 g unt sau 1 cana de untura 3 cani de faina 1 cana apa un praf de sare -1/2 lingurita praf de copt umplutura gem de fructe (de care doriti)

Cornulete cu mere (gem) din aluat cu bors
Aperitiv Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: 250 ulei 220 bors de casa un pachetel mic de drodie sare si faina Umplutura: mere nuci gem.

Cornulete fragede cu nuca / gerollte nusshörnchen
Aperitiv Foarte ușor 50 min 18 min
Ingrediente: 200 g unt/marg 200 g brinza cremoasa, (d.ex.Philadelphia) 300 g faina 60 g zahar brun 60 g zahr tos 60 g nuci macinate(merge ori si care nuca) 1...

Cornulete austriece / burgenlaender kipferl
Desert Foarte ușor 40 min 20 min
Ingrediente: umplutura 3 albusuri de ou 250 g zahar,de preferinta pudra 1 priza de scortisoara 80 g nuci macinate zahar pudra pentru presarat deasupra aluat 400...

Cornulete fara zahar
Altele Foarte ușor 10 min 20 min
Ingrediente: 100 g de smantana, 100 ml de ulei, 100 g unt/margarina, un varf de lingurita de sare si un plic de drojdie (25 g) Umplutura de nuci: o cana de...

Cornulete cu ciocolata
Altele Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 50 g cacao neagra 60 g zahar 50 g faina 125 unt sau margarina moale 1 plic zahar vanilat 1 ou 50 g nuci macinate sau migdale 1 plic glazura ciocolata