Petitchef

Cornulete austriece / burgenlaender kipferl

Desert
3 porții
40 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

3

Preparare

  • Din ingredientele pentru aluat se framinta un aluat maleabil care se pune pentru ca 30 min in frigider.
    Intr-e timp se prepara umplutura.Albusul se bate spuma si cins incepe sa devina teapan se adaoga zaharul pe rind, lingura cu lingura.
  • Aluatul se imparte in patru parti egale si fiecare bucata se intinde sub forma de dreptunghi cu o gr. de ca 5 mm.
  • Acestea se aseaza pe 2 tavi tapetate cu hirtie de copt si se coc in cuptorul preincins si ventilat la 180°C, sau normal-200°C pentru 20 min.Inca fierbinti se pudreaza cu zahar si se lasa sa se raceasca in taba.
  • Dupa ce s-au racit complet se pot depozita in cutii de tabla, in care s eot pastra saptamini (asta daca nu le papa nimenea)

Poze

CORNULETE AUSTRIECE / BURGENLAENDER KIPFERL, poza 1
CORNULETE AUSTRIECE / BURGENLAENDER KIPFERL, poza 2
CORNULETE AUSTRIECE / BURGENLAENDER KIPFERL, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

30/11/2012

Buneeeeeeeeeeeeee

(0) (2) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Cornulete fragede cu nuca / gerollte nusshörnchen
Cornulete fragede cu nuca / gerollte nusshörnchen
4 porții
1h8m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Cornulete cu mere (gem) din aluat cu bors
Cornulete cu mere (gem) din aluat cu bors
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Cornulete cu ciocolata
Cornulete cu ciocolata
6 porții
35 min
Foarte ușor
Rețetă Tarta cu vanilie si caramel
Tarta cu vanilie si caramel
10 porții
3h40m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gogosi pufoase - Petitchef
Gogosi pufoase - Petitchef
20 porții
1h10m
Ușor
4 / 5
Rețetă Babka-Cozonacul European
Babka-Cozonacul European
6 porții
4h55m
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei