Petitchef

CORNULETE AUSTRIECE / BURGENLAENDER KIPFERL

Desert
3 porții
40 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

3

Preparare

  • Din ingredientele pentru aluat se framinta un aluat maleabil care se pune pentru ca 30 min in frigider.
    Intr-e timp se prepara umplutura.Albusul se bate spuma si cins incepe sa devina teapan se adaoga zaharul pe rind, lingura cu lingura.
  • Aluatul se imparte in patru parti egale si fiecare bucata se intinde sub forma de dreptunghi cu o gr. de ca 5 mm.
  • Acestea se aseaza pe 2 tavi tapetate cu hirtie de copt si se coc in cuptorul preincins si ventilat la 180°C, sau normal-200°C pentru 20 min.Inca fierbinti se pudreaza cu zahar si se lasa sa se raceasca in taba.
  • Dupa ce s-au racit complet se pot depozita in cutii de tabla, in care s eot pastra saptamini (asta daca nu le papa nimenea)

Rețete inrudite

YouTube

Raffaello de casă



Poze

CORNULETE AUSTRIECE / BURGENLAENDER KIPFERL
CORNULETE AUSTRIECE / BURGENLAENDER KIPFERL - poza 2
CORNULETE AUSTRIECE / BURGENLAENDER KIPFERL - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

30/11/2012

Buneeeeeeeeeeeeee

(0) (2) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Caise gratinate
Caise gratinate
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pecan pie-placinta cu nuci pecan
Pecan pie-placinta cu nuci pecan
6 porții
2 h 5 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Negresa cu dovlecei
Negresa cu dovlecei
8 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu pui si gorgonzola
Paste cu pui si gorgonzola
3 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează