Petitchef

Crema din suc de fructe cu gelatina I

Reteta pentru Crema din suc de fructe cu gelatina I

Se prepara ca si ?Crema de vanilie cu gelatina I” , înlocuindu-se laptele cu sucuri de fructe: suc de lamaie diluat, dupa gust, cu apa, suc de portocale (si coaja rasa pentru aroma), suc de zmeura sau de visine, sirop din compot de ananas sau orice sirop.


Intr-un lighenas de 2-?3 1, gelatina se înmoaie, o ora, în sucul de fructe rece, pîna cînd îl absoarbe în întregime. în rest, se prepara la fel ca si ?Crema de vanilie cu gelatina I” .







Share this on Facebook


Tweet This!


Share this on del.icio.us


Stumble upon something good? Share it on StumbleUpon


Subscribe to the comments for this post?


Email this via Gmail






Retete asemanatoare

Tort pentru copii
Tort de craciun
Prajitura din aluat fraged cu glazura alba
Prajitura cu crema de cacao
Glazura de serbet










Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Crema de vanilie - crema de patiserie
Crema de vanilie - crema de patiserie
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Cremă tartinabilă ciocolată și alune
Cremă tartinabilă ciocolată și alune
20 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Crema diplomat
Crema diplomat
8 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Desertul care ne incalzeste sufletul de mii de ani - inghetata! Desertul care ne incalzeste sufletul de mii de ani - inghetata! Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Gelatina - Aditiv alimentar incolor, fara aroma Gelatina - Aditiv alimentar incolor, fara aroma

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.