Petitchef

Gogosi cu morcovi (bolos de cenoura) reteta portugheza

Desert
6 porții
20 min
25 min
Ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
500 grame morcov ras (prin razatoarea mica)

250 grame zahar

250 grame faina

1 pahar vin de porto (se poate inlocui cu vin romanesc, dar sa fie rosu)

1 ou

scortisoara

Preparare

  • Se amesteca totul foarte bine (atentie sa nu puneti prea mult vin, daca sunt prea moi nu o sa se prajeasca bine), se prajesc in ulei (dar nu foarte fierbinte, in ulei se pun cu o lingura), dupa care se dau prin zahar pudra amestecat cu scortisoara (macinata).

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Gogosi rapide (reteta mamei / la receta de mi madre)
Gogosi rapide (reteta mamei / la receta de mi madre)
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Gogosi ca la mama acasa
Gogosi ca la mama acasa
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Gogosi fragede (reteta video)
Gogosi fragede (reteta video)
15 porții
1 oră
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Pot-au-feu, o reteta clasica frantuzeasca
Pot-au-feu, o reteta clasica frantuzeasca
6 porții
4h20m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Gogosi pufoase - Petitchef
Gogosi pufoase - Petitchef
20 porții
1h10m
Ușor
4 / 5
Rețetă Quiche cu morcovi, ardei si rosii
Quiche cu morcovi, ardei si rosii
6 porții
1h10m
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei