Friganele cu unt de arahide si gem de fructe rosii

Gustări
Foarte ușor
15 min
3910 Kcal

Aceasta este o reteta anti-deseuri, perfecta pentru folosirea painii ramase! Ungeti feliile dvs de paine sau de briosa cu unt de arahide si puneti gem de fructe rosii si veti obtine o gustare perfecta pentru a va incepe ziua :-) Perfecta pentru micul dejun sau ca o gustare de dupa-amiaza, bucurati-va de aceasta reteta extra usoara, explicata pas cu pas mai jos ↓

Ingrediente

5

Preparare

Preparare10 min
Gătire5 min
  • Friganele cu unt de arahide si gem de fructe rosii - Preparare etapa 1Turnati laptele intr-un bol. Adaugati ouale, zaharul si vanilia si amestecati.
  • Friganele cu unt de arahide si gem de fructe rosii - Preparare etapa 2Luati 2 felii de paine:
    * Pe una intindeti gem de fructe rosii.
    * Pe a doua, intindeti unt de arahide.
  • Friganele cu unt de arahide si gem de fructe rosii - Preparare etapa 3Inchideti sandvisul si cufundati-l in amestecul de lapte + ou.
  • Friganele cu unt de arahide si gem de fructe rosii - Preparare etapa 4Topiti unt intr-o tigaie. Gatiti sandvisul la foc mediu timp de 2 - 3 minute pe fiecare parte, pana se rumeneste,
  • Friganele cu unt de arahide si gem de fructe rosii - Preparare etapa 5Gata ! Puteti presara zahar pudra daca doriti!

Punctează această reţetă

FAQ ❓

Care sunt beneficiile friganelelor cu unt de arahide?

Friganelele cu unt de arahide sunt o sursă excelentă de proteine și grăsimi sănătoase, oferind energie de lungă durată și satisfacție.
Prepararea friganelelor durează aproximativ 15 minute, inclusiv timpul de gătire și pregătire.
Da, puteți experimenta cu diferite tipuri de gem, cum ar fi gemul de caise sau de piersici, pentru a adăuga o notă personalizată.
Nu, deoarece conține ouă și lapte, dar puteți adapta rețeta folosind alternative vegane pentru aceste ingrediente.
Pâinea de tip brioche sau pâinea integrală sunt excelente pentru friganele, deoarece absorb bine amestecul de lapte și ou.
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:
4.75/5, 4 voturi