Petitchef

Desert parmezan

5 rețete
Rețetă Shepherd's pie

Shepherd's pie

(27 voturi), (3) , (4)
Desert Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: A folosit: 500 g carne tocata de miel 2 linguri ulei 1 ceapa mare 1 morcov mare 2 catei usturoi 1-2 linguri sos Worcestershire 1 lingura pasta de...
Rețetă Fenicul la cuptor/finocchi al forno

Fenicul la cuptor/finocchi al forno

(11 voturi), (4)
Desert Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: 4 bucati fenicul 30 g unt 50 g parmezan ras pesmet sare
Rețetă Rigatoni cu spanac si urda

Rigatoni cu spanac si urda

(7 voturi), (20)
Desert Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 400 g rigatoni 300 g spanac congelat si dezghetat 2 cani urda 2 felii de paine alba fara coaja jumatate de cana de lapte o cutie de rosii in...
Rețetă Dovlecei umpluti cu feta si nuci

Dovlecei umpluti cu feta si nuci

(5 voturi), (7)
Desert Foarte ușor 40 min 20 min
Ingrediente: 2 dovlecei medii 1 ceapa 1 catel usturoi 40 g nuci tocate 80 g feta 50 g pesmet 1 ou 50 g parmezan marar sare, piper, ulei
Rețetă Buseuri cu ciuperci

Buseuri cu ciuperci

(7 voturi), (11)
Desert Foarte ușor 40 min 10 min
Ingrediente: un pachet de aluat de foitaj 100 ml vin alb 75 g unt 450 g ciupercute 75 g faina 1/2 l lapte o cana de smantana 225 g cascaval si putin parmezan...
Pizza delicioasă pregatită în casă

Pizza delicioasă pregatită în casă

(646 voturi)

Pizza este o mâncare delicioasă, un amestec desăvârșit de gusturi și de arome care satisface și cele mai exigente gusturi. Fie că este vorba de rețeta tradițională de pizza sau de varianta românească de pizza acest fel de mâncare este potrivit pentru orice ocazie și...




Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează