Petitchef

Buseuri cu ciuperci

Desert
4 porții
40 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Punem vinul intr-o tigaie si il fierbem pana se reduce jumatate; in alt vas incingem untul si calim ciupercile taiate felioare. Scoatem ciupercile in alt vas si in tigaie adaugam faina si o amestecam pe foc 1 minut, o subtiem cu laptele si fierbem timp de 5 minute.
  • Adaugam smantana si vinul, branza si parmezanul, amestecand ca sa obtinem o umplutura legata. Dam deoparte de pe foc si adaugam ciupercile; lasam sa se raceasca.
  • Din aluatul de foitaj decupam cercuri; la jumatate dintre ele vom face un orificiu mai mic, astfel ca sa suprapunem cate doua cercuri de aluat si sa obtinem un fel de cosulet.
  • Ungem cu ou si le coacem in cuptorul incalzit dinainte. Cand sunt coapte, le umplem cu amestecul de ciuperci si branza. Le mai dam la cuptor inca 2-3 minute.
  • Preparate in acest fel cosuletele pentru buseuri cresc mai inalte si nici nu se cruzesc, cum se mai intampla atunci cand se coc o data cu umplutura.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Gnocchi de mazăre cu sos de ciuperci
Gnocchi de mazăre cu sos de ciuperci
2 porții
24 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
2 porții
28 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Risotto vegetarian cu rosii uscate si ciuperci
Risotto vegetarian cu rosii uscate si ciuperci
2 porții
55 min
Foarte ușor
Rețetă Omleta super simpla cu ciuperci, sunca si patrunjel
Omleta super simpla cu ciuperci, sunca si patrunjel
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează