Petitchef

Fenicul la cuptor/finocchi al forno

Desert
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
4 bucati fenicul

30 g unt

50 g parmezan ras

pesmet

sare

Preparare

  • Intii curatim, spalam si taiem in doua feniculii. Ii fierbem in apa cu sare timp de 10 minute. Scurgem apa si lasam la racit, dupa care taiem feliute de cca un cm. Intr-o tava topit untul si intr-un singur strat, punem feliile de fenicul.
  • Presaram deasupra parmezanul ras si putin pesmet, bagam tava in cuptorul preincalzit la 200 de grade si lasam timp de 20 de minute.
  • Vedeti ce frumos s-a colorat unde am presarat pesmetul.
  • A servit portiile calde alaturi de o feliuta de filetto di maiale si pot spune ca m-a indragostit de aceasta garnitura.

Poze

Fenicul la cuptor/Finocchi al forno, poza 1Fenicul la cuptor/Finocchi al forno, poza 2Fenicul la cuptor/Finocchi al forno, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Anghinare la cuptor
Anghinare la cuptor
2 porții
1h15m
Ușor
3.3 / 5
Rețetă Pastrav la cuptor simplu si rapid
Pastrav la cuptor simplu si rapid
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Camembert la cuptor, cu nuci si miere
Camembert la cuptor, cu nuci si miere
4 porții
25 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Fenicul gratinat
Fenicul gratinat
4 porții
40 min
Foarte ușor
2.5 / 5
Rețetă Finocchi gratinati/fenicul gratinat
Finocchi gratinati/fenicul gratinat
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: