Ouale se separa.Albusurile si apa se spumeaza,se adauga zaharul in ploaie. Galbenusurile se adauga pe rand,peste albusuri.
Se pune faina amestecata cu cacao, in ploaie,amestecand usor de jos in sus cu lingura de lemn.Se coace in tava unsa si tapetata ,la foc mic.
Laptele si untul se pun intr-o cratita pe foc.Cand untul s-a topit se adauga grisul si se fierbe pana se ingroasa.Se adauga zaharul, cocosul si esenta si se mai tine pe foc cam 1 minute.
A facut si un sirop din 200 ml apa si 100 g zahar,pe care l-a fiert cateva minute.In sirop am adaugat esenta de vanilie si pensulat blatul cu el. Crema calda se intinde peste blatul racit si insiropat.
Se toarna peste prajitura si se da la rece pana se intareste glazura.
Comentarii:
*******super buna si foarte repede de facu*****
Buna
Super...
Am facut-o de 2 ori si mi-a iesit fff buna!!!! Musafirii au fost foarte incantati! Am de gand sa o fac din nou curand!