Ingrediente: Ganache-ul de ciocolata : 200 ml smantana 200 gr ciocolata Crema mascarpone : 250 gr mascarpone 100 ml frisca lichida (30% grasime) 75 gr za...
Ingrediente: Negresele : 6 oua 160 gr zahar brun 100 gr dfaina 300 gr de ciocolata 300 gr unt 2 varfuri de sare Decor : 200 gr ciocolata alba 100 ml s...
Ingrediente: Aluatul: 57 ml apa calda 57 ml lapte cald 1/2 plic de drojdie uscata 315 gr faina 35 gr zahar un praf de sare o lingurita extract de vanilie ...
Nuca tigru numita si Aya (hausa), ofio (yoruba) sau chufas (in spaniola) este o nuca falsa si reprezinta tuberculii plantei chufa, o planta aparuta in Egiptul antic, ce se regaseste cu precadere astazi in Spania.
Ingrediente: 75 gr zahar un praf de sare o lingurita extract de vanilie 100 gr unt moale 1 ou 200 faina 100 gr de ciocolata neagra (aprox) 100 gr de nuca de...
Ingrediente: Pentru aproximativ 20 de trufe: 200 gr ciocolata neagra 70% cacao 100 ml smantana lichida 30% mg 20 gr unt Pentru acoperit: ciocolata nuca de ...
Ingrediente: Aluatul sablée cu ciocolată : 20 gr unt moale 80 gr zahăr pudră 1 ou 1 plic de zahăr vanilat 1 praf de sare 200 gr de faina 25 gr pudră de cac...
Ingrediente: Mousse de cocos: 50 gr smântână de cocos 50 gr ciocolată albă de patiserie 100 gr de mascarpone 50 gr nucă de cocos rasă Crema de vanilie: 200...
Ingrediente: 1 pahar albusuri 1 pahar zahar 1 pahar faina 100 g nuci taiate si prajite 50 g ulei sau unt topit coaja rasa de portocala 50 g cacao zahar vanilat 10...
Ingrediente: Pentru o tava de 24 de cm : 6 mere (dar ar fi mers si mai bine vreo 8-9 mere) 7 oua mari (sau 8 oua mici) 180 g zahar 9 linguri cu varf de faina ...
Ingrediente: 120 g unt 80 g zahar 1 ou esenta de vanilie 1oo g faina alba 150 g faina neagra 1 praf de copt 50 g nuci 50 g alune 200 g ciocolata alba+ neagra...
Ingrediente: 5 oua 150 g zahar 3 linguri de ulei 3 linguri sirop de zahar ars 150 g faina 2-3 linguri de cacao 50 g nuca macinata 2 plicuri zahar vanilat 1 lingur...