Petitchef

Prajitura cu fanta

Desert
4 porții
2 zile 12 h
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Galbenusurile se freaca cu zaharul si uleiul pana se formeaza o crema groasa ca o maioneza.albusurile se bat spuma si se incorporeaza cu crema de galbenusuri , se adauga faina, praful de copt si cacauoa.Se coace un blat in tava tapetata cu hartie de copt si se lasa la racit.
  • Gelatina se pune in 100ml lapte sau apa la hidratat 10 minute apoi o punem la topit.branza se freaca cu zaharul, se adauga untul si esentele in gelatina rocorita se pun 2 linguri de crema, se amesteca bine apoi o turnam usor in crema de branza amestecand incontinuu.Crema o intindem pe blatul rece.
  • Se dizolva budinca in suc rece si se fierbe pana se ingroasa. o lasam sa se rocoreasca putin si o intindem usor pe prajitura.
  • - 2 budinci de vanilie,
    - 700 ml suc de fanta de portocale,
    - zahar dupa gust, tinand cont ca si sucul este dulce


Poze

Prajitura cu fanta
Prajitura cu fanta - poza 2
Prajitura cu fanta - poza 3
Prajitura cu fanta - poza 4
Prajitura cu fanta - poza 5
Prajitura cu fanta - poza 6
Prajitura cu fanta - poza 7

Întrebări:




Comentarii (67):

07/09/2016

Excelenta

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
07/09/2016

Corect ar fi ca la orice reteta sa se specifice dimensiunile tavi si timpul de coacere si temperatura

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
30/12/2013

Delicioasa!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
29/12/2013

Foarte buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
22/12/2013

ESTE BUNA

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
21/12/2013

Super prajitura

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
18/12/2013

Excelent

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
30/08/2013

Nu am incercato inca da am sa o incerc

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
12/07/2013

Este buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Ana-Eugenia Manea, 06/12/2017

Stii sa dai explicatii pentru prajituri cum stiu eu sa joc fotbal. Cand ai spus ingredientele. trebuia sa treci si budincile de vanilie si sucul de fanta si zaharul, caci sunt tot ingrediente. Or, dumneata le-ai trecut la ultima etapa de executare a prajiturii. Logic : vedeam ingredientele, ma duceam sa le procur si ma apucam de prajitura, urmand sfatul pe etape. Cand ajungeam la ultima etapa constatam ca nu am cumparat budincile si sucul de fanta, sau ma deranjaq faptul ca trebuia sa folosesc otraca numita "fanta"

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 7

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Prajitura cu ciocolata, fara oua, lactoza, la microunde
Prajitura cu ciocolata, fara oua, lactoza, la microunde
6 porții
27 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Prajitura cu banane - super rapida
Prajitura cu banane - super rapida
8 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Prajitura la microunde
Prajitura la microunde
6 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prăjitură cu ciocolata și dovleac
Prăjitură cu ciocolata și dovleac
8 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

„Buturuga” prajitura traditionala de Craciun in Franta „Buturuga” prajitura traditionala de Craciun in Franta Turta dulce, prajitura Craciunului! Turta dulce, prajitura Craciunului! „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează