Petitchef

Prajitura Kati Teszta

Desert
8 porții
15 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Foi:

Crema:

Glazura:

Preparare

  • Se cerne faina si se amesteca cu untura,frecand intre degete sa se omogenizeze impreuna,apoi se adauga galbenusurile,praful de copt stins cu o lg-ta de Hellas,laptele in care am topit zaharul si se framanta foarte bine pana iese un aluat bun de lucrat,din care se fac trei foi.
  • La crema,se sfarma una dintre foi,se pune deasupra esenta,laptele,dulceata si se amesteca impreuna Separat margarina se freaca cu zaharul si cu cacao,apoi se amesteca cu compozitia de la foaia sfarmata.
  • Se aseaza prima foaie deasupra se pune crema,apoi cealalta foaie si se taseaza putin sa se aseze bine.
  • La glazura se pun pe o craticioara cu apa care fierbe,albusurile,intr-un castron,impreuna cu zaharul si sarea si se mixeaza pana se intareste spuma si nu mai curge,aceasta se pune peste prajitura si se niveleaza apoi cu o lingurita se fac cerculete ,ca niste valuri,arata foarte frumos.


Poze

Prajitura Kati Teszta
Prajitura Kati Teszta - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

14/09/2016

Oooooooooooooooooooooooooooo ce de mult nu a-m mai facut aceasta prajitura cred, ca de 25 de ani!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
03/09/2016

Este una din prajiturile mele preferate ! Foarte buna, cine o face nu va regreta !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
05/09/2016

Merita incercata!

(0) (0) Abuz
05/09/2016

Poate ar fi bine sa inlocuim margarina cu unt.

(0) (0) Abuz
03/09/2016

Imi place

(0) (0) Abuz
03/09/2016

Buna

(0) (0) Abuz
18/04/2016

"sa se omogenizeze impreuna" Cum s-ar omogeniza separat nu ne spui?

(0) (3) Abuz
03/05/2013

Imi place

(0) (0) Abuz
13/02/2012

Excelenta

(0) (0) Abuz
11/10/2011

Cu mare drag imi amintesc si eu de prajitura asta din copilarie.mi-e cu atit mai draga ptr ca poarta numele bunicii mele care nu mai e de trei ani.o preper cu mare drag si cu gindul la bunica mea draga

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Prajitura cu ciocolata, fara oua, lactoza, la microunde
Prajitura cu ciocolata, fara oua, lactoza, la microunde
6 porții
27 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Prăjitură cu migdale - fără gluten
Prăjitură cu migdale - fără gluten
6 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura rasturnata cu ananas
Prajitura rasturnata cu ananas
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Prajitura bounty-petitchef
Prajitura bounty-petitchef
8 porții
3 h 45 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„Buturuga” prajitura traditionala de Craciun in Franta „Buturuga” prajitura traditionala de Craciun in Franta „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Mug cake - prajitura la cana Mug cake - prajitura la cana

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează