Petitchef

Supa de dovleac a la Tunde

Desert
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se curata ceapa, dovleacul si morcovul, ceapa se taie marunt, dovleacul se rade pe razatoarea mare, morcovul la fel, asezam dovleacul intr-un vas si punem peste sare si il lasam asa cateva minute.
  • Ceapa se calaste intr-un pic de ulei de masline, apoi adaugam morcovii calim un pic si morcovii dupa care punem apa peste cat sa acopere, stoarcem doveacul intre palme bine de zeama si il punem in supa .
  • Daca mai e nevoie punem apa, adaugam sare sau delicat, acoperim oala si lasam sa fiarba. Cand legumele au fiert mai adaugam apa si lasam sa dea in clocot dupa care adaugam zeama de lamaie, amestecam smantana cu frisca si il adaugam incet la supa iar la sfarsit punem mararul tocat marunt.


Poze

Supa de dovleac a la Tunde, poza 1
Supa de dovleac a la Tunde, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa crema de dovleac
Supa crema de dovleac
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Supa-crema de morcovi si dovleac cu marar
Supa-crema de morcovi si dovleac cu marar
4 porții
1 h 15 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Supa crema de dovleac (reteta video)
Supa crema de dovleac (reteta video)
6 porții
1 oră
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Supa crema de dovleac placintar
Supa crema de dovleac placintar
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Supa de conopida si fistic
Supa de conopida si fistic
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Retete de toamna cu...dovleac Retete de toamna cu...dovleac

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.