Deserturi cu crema - pagina 15

346 rețete

Crema cu gelatina si fructe

Desert Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: Reteta: 300 g fructe de acelasi fel sau amestecate, 150 ml lapte, 6-7 foi sau 18-20 g granule de gelatina, 2 albusuri 200 g zahar tos, 15 ml rom,...

Tort cu crema de prune

Desert Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: 2 oua, 225 g zahar, 120 g faina, 250 ml vin rosu, 600 ml frisca, 150 ml suc portocale, 50 g ciocolata alba, 1 lingurita scortisoara, 2 pliculete...

Crema calda de vanilie

Desert Foarte ușor 10 min
Ingrediente: 600 ml lapte gras, 1 baton vanilie, 6 galbenusuri, 2 linguri zahar brun, 2 linguri amidon porumb.

Sos crema de visine

Desert Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: 370 g visine din compot 20 g amidon de cartofi sucul visinelor 30 g zahar baton de scortisoara 2 linguri visinata

Prajitura rumba

Desert Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: Blat: 5 albusuri 150 g zahar 2 bucati de rahat 1 praf sare 1 ceasca stafide 5 linguri de faina 1 cana de nuci macinate 1 praf de copt rom Crema:...

Prajitura glazurata

Desert Foarte ușor 1 oră 30 min
Ingrediente: Blat: 6 albusuri, 200 g zahar 200 g nuca macinata 3 g faina 1 praf de copt glazura 1: 200 g ciocolata alba , 5 l ulei crema: 10 g zahar 200 g unt...
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Spuma de caise

Desert Foarte ușor 15 min 25 min
Ingrediente: 3 albusuri, 450 g zahar tos, 450 g pulpa de caise, o lingura zeama de lamîie sau rom, putina culoare vegetala oranj , facultativ.

Jeleu de ananas

Desert Foarte ușor 20 min 10 min
Ingrediente: 370 g ananas din compot 20 g amidon de cartofi sucul ananasului 30 g zahar 2 linguri lichior de ananas - optional

Tort cu mere si dulceata

Desert Foarte ușor 40 min 30 min
Ingrediente: 1 kg de mere ionathan o lingura de fructe din dulceata 100 g de unt sau margarina 4 oua, un pachetel cu zahar vanilat o lingura rasa cu faina 250...

Mousse de cocos

Desert Foarte ușor 15 min 5 min
Ingrediente: 250 ml lapte 1 cana de 250 ml cu cocos 200 ml frisca 2-3 linguri zahar 1 plic gelatina