Petitchef

Spuma de caise

Desert
6 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
3 albusuri,

450 g zahar tos,

450 g pulpa de caise,

o lingura zeama de lamîie sau rom,

putina culoare vegetala oranj , facultativ.

Preparare

  • Caisele coapte se curata de coaja si sîmburi si apoi se cîntaresc ; se presara cu jumatate din cantitatea de zahar si se lasa 1/2 ora.
  • Albusurile se bat spuma, se adauga restul de zahar si zeama de lamîie sau romul si se bat în continuare, pina cînd se întaresc din nou.
  • Dupa aceea, se adauga fructele inmuiate cu zaharul, cu tot siropul lasat si se bat în continuare, pîna cînd spuma se întareste .
R Retete de prajituri si torturi





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura cu crema de caise
Prajitura cu crema de caise
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Rulada cu gem de caise
Rulada cu gem de caise
8 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Spuma de alune de padure
Spuma de alune de padure
4 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Caise gratinate
Caise gratinate
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Bilute energizante cu caise
Bilute energizante cu caise
6 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Brie cu migdale si caise
Brie cu migdale si caise
8 porții
10 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

12 retete cu Caise12 retete cu Caise

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: