Spuma de caise

Ingrediente
6
Rețete inrudite
-
Tarta cu caise fara gluten
-
Tarta oranaise - aluat de foietaj, cremă patiserie și caise
-
Salam cu cremă de brânză, caise și migdale: aperitivul perfect pentru petrecere!
-
Panna cotta cu caise
Preparare
Preparare15 min
Gătire25 min
- Caisele coapte se curata de coaja si sîmburi si apoi se cîntaresc ; se presara cu jumatate din cantitatea de zahar si se lasa 1/2 ora.
- Albusurile se bat spuma, se adauga restul de zahar si zeama de lamîie sau romul si se bat în continuare, pina cînd se întaresc din nou.
- Dupa aceea, se adauga fructele inmuiate cu zaharul, cu tot siropul lasat si se bat în continuare, pîna cînd spuma se întareste .
Retete de prajituri si torturi
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!