Petitchef

Tort cu mere si dulceata

Desert
6 porții
40 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Separati albusurile de galbenusuri si pe acestea din urma frecati-le cu 150 g de zahar tos pina obtineti o crema. Separat, curatati merele de casuta de simburi cu un cutit special, lasind nestrapunsa partea de jos.
  • Nu curatati merele de coaja. In golul obtinut puneti in fiecare mar fragmente mici din fructele din dulceata. Restul de zahar topiti-l intr-o citi si mai departe.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
8 porții
3 h 20 m
Dificil
4.8 / 5
Rețetă Tort exotic cifra - cu mango si fructul pasiunii
Tort exotic cifra - cu mango si fructul pasiunii
8 porții
1 h 2 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort cifra
Tort cifra
6 porții
2 h 12 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Tort cu mousse de ciocolata petitchef
Tort cu mousse de ciocolata petitchef
8 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort despacito
Tort despacito
8 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează