Petitchef

Tort cu mere si dulceata

Desert
6 porții
40 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Separati albusurile de galbenusuri si pe acestea din urma frecati-le cu 150 g de zahar tos pina obtineti o crema. Separat, curatati merele de casuta de simburi cu un cutit special, lasind nestrapunsa partea de jos.
  • Nu curatati merele de coaja. In golul obtinut puneti in fiecare mar fragmente mici din fructele din dulceata. Restul de zahar topiti-l intr-o citi si mai departe.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube



Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort cu mere caramelizate
Tort cu mere caramelizate
8 porții
1h20m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort de mere si crema de zahar ars
Tort de mere si crema de zahar ars
8 porții
55 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tort cu mere intregi si crema de zahar ars
Tort cu mere intregi si crema de zahar ars
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tort zebra, desert exotic
Tort zebra, desert exotic
8 porții
1h25m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tort Iepuras
Tort Iepuras
16 porții
1h25m
Ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Torturi festive de sărbătoriTorturi festive de sărbătoriMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseTorturile – bijuterii dulci, pline de culoare!Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.