Petitchef

Creveti cu sos de smantana, unt si ceapa

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4 porții
- 250 g creveti

- 250 ml smantana grasa

- o ceapa mica

- 50 g unt

- 150 g cascaval

- 200 g paste colorate

- un praf de sare pentru fiert pastele

Preparare

Etapa 1

Puneti 2 litri apa la fiert cu un praf de sare. Cand incepe a fierbe apa adaugati pastele.

Etapa 2

curatati si taiati ceapa cuburi Puneti untul la topit intr-o tigaie. Peste unt adaugati ceapa si caliti-o Adaugati crevetii si gatiti la foc moderat cat fierb pastele .

Etapa 3

Adaugati smantana. Sosul e gata, daca doriti puteti aduga un praf de sare, pentru mine a fost ok fara sare.

Etapa 4

Taiati cascavalul bucati, il puteti da prin razatoare sau prin tocatorul de legume scurgeti pastele de apa si puneti-le intr-un bol mare. Adaugati sosul si cascavalul

Etapa 5

Amestecati de 2, 3 ori si gata.




Comentarii:

29/07/2012

Se poate inlocui ceapa cu usturoi, o aroma diferita la final.

(0) (0) Abuz
26/04/2013

Crevetii sunt inghetati,ii dezghet?

(0) (0) Abuz
13/01/2013

Af fi optat fara paste,da e ok

(1) (0) Abuz
12/02/2014

Ma so incerc

(0) (0) Abuz
10/06/2013

E super bun

(0) (0) Abuz
07/03/2013

Excelent!

(0) (0) Abuz
24/01/2013

Recomand

(0) (0) Abuz
02/08/2012

E buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: