Petitchef

Paste cu legume

Felul principal
2 porții
35 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se curata ciupercile si se taie felii se curata dovlecelul si se taie in doua pe lung, apoi felii se curata si se spala spanacul se condimenteaza carnea cu sare, piper si boia pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.
  • Se incinge uleiul si se prajeste carnea circa 5-6 minute pe fiecare partese scoate si se pastreaza la cald
    se adauga in tigaie ciupercile si dovleceii si se calescu 3 minute.
  • Se adauga spanacul si se amesteca se taie felii carnea
    se scurg pastele si se amesteca impreuna cu carnea, legumele si pesto se sareaza si se pipereaza.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu smochine si pancetta
Paste cu smochine si pancetta
2 porții
15 min
Foarte ușor
Rețetă Paste cu dovleac
Paste cu dovleac
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cremoase cu ricotta și somon afumat
Paste cremoase cu ricotta și somon afumat
2 porții
19 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu varză roșie și nucă
Paste cu varză roșie și nucă
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.