Petitchef

Pastrav cu sos de ciuperci

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

faina de grau

4 linguri ulei


Sos:

300 g ciuperci


20 ml ulei

1 lingura sos iute

300 g smantana

2 linguri wisky

sare, piper, rozmarin, foaie de dafin

verdeata, lamaie - pentru ornat

Preparare

  • Pestele curatat, spalat, sters in prosop de hartie se trece prin faina de grau, se rumeneste pe ambele parti in tigaie cu ulei incins. Se asaza in vas de yena uns cu ulei.
    La ceapa rumenita se adauga ciupercile fierte cu sare, foaie de dafin si cimbru.
  • Se calesc impreuna, se adauga sosul iute, se da la blender. Adaugam smantana si dam pe flacara pentru 5 minute. Condimentam, adaugam whisky. Acoperim pestele cu acest sos, dam la cuptorul incins pentru 25 minute. Servim cu mamaliguta fierbinte.

Poze

Pastrav cu sos de ciuperci, poza 1
Pastrav cu sos de ciuperci, poza 2
Pastrav cu sos de ciuperci, poza 3
Pastrav cu sos de ciuperci, poza 4
Pastrav cu sos de ciuperci, poza 5
Pastrav cu sos de ciuperci, poza 6
Pastrav cu sos de ciuperci, poza 7
Pastrav cu sos de ciuperci, poza 8
Pastrav cu sos de ciuperci, poza 9
Pastrav cu sos de ciuperci, poza 10
Pastrav cu sos de ciuperci, poza 11
Pastrav cu sos de ciuperci, poza 12
Pastrav cu sos de ciuperci, poza 13
Pastrav cu sos de ciuperci, poza 14
Pastrav cu sos de ciuperci, poza 15

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pastrav cu portocale si sos picant
Pastrav cu portocale si sos picant
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pastrav prajit cu sos de struguri si lamaie
Pastrav prajit cu sos de struguri si lamaie
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pastrav la cuptor simplu si rapid
Pastrav la cuptor simplu si rapid
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria româneascăPeștele, un aliment esențial pentru sănătatePeștele, un aliment esențial pentru sănătateSriracha sos – sosul de ardei chiliSriracha sos – sosul de ardei chiliRomesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.