Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong

Felul principal
Foarte ușor
1 h 20 m
3009 Kcal

Iubitori de mâncăruri dulci-sărate și picante, această rețetă este făcută pentru voi! Ne plac aromele asiatice și nota crocantă a acestor bucățele de pui Dakgangjeong.Gochujang vă va încălzi inima și vă va duce într-o călătorie către Coreea, unde în general ne bucurăm de pui prăjit însoțit de bere, da da :-) În Coreea, îl numim „chimaek” (치맥), combinația de „chi” pentru pui și „maek” care înseamnă bere (de consumat cu moderație desigur!) . Aici, ne place să-l însoțim cu orez basmati, pentru o masă completă și delicioasă ;-) Urmați pașii rețetei de mai jos:

Ingrediente

2

Prima marinadă:

A doua marinadă:

Prăjire:

Sos:

Topping-uri (la alegere):

Materiale

  • 1 friteuză / 1 cratiță
  • Servețele de hârtie