Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
Iubitori de mâncăruri dulci-sărate și picante, această rețetă este făcută pentru voi! Ne plac aromele asiatice și nota crocantă a acestor bucățele de pui Dakgangjeong.Gochujang vă va încălzi inima și vă va duce într-o călătorie către Coreea, unde în general ne bucurăm de pui prăjit însoțit de bere, da da :-) În Coreea, îl numim „chimaek” (치맥), combinația de „chi” pentru pui și „maek” care înseamnă bere (de consumat cu moderație desigur!) . Aici, ne place să-l însoțim cu orez basmati, pentru o masă completă și delicioasă ;-) Urmați pașii rețetei de mai jos:
Ingrediente
2
Prima marinadă:
A doua marinadă:
Prăjire:
Sos:
Topping-uri (la alegere):
Materiale
- 1 friteuză / 1 cratiță
- Servețele de hârtie




