Petitchef

Pilaf taranesc

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4



piper

sare, delikat

carne de pasare

Preparare

  • Orezul se alege,se spala si se lasa la inmuiat in apa. Carnea de pasare se pune la fiert in apa cu sare. Se spumeaza.
  • Se curata ceapa si morcovul si se adauga intregi peste carne. Dupa ce este fiarta ,carnea se scoate, iar supa rezultata se strecoara.
  • In trei parti de supa se adauga o parte orez, cateva boabe de piper, sare, delikat. Se lasa sa fiarba la foc mic amestecand rar.
  • Carnea de pasare se rumeneste 2-3 minute in putin ulei si se serveste alaturi de pilaf.


Video sugerat

YouTube

Comentarii:

23/11/2013

Gustos

(1) (0) Abuz
07/11/2013

Extraordinar

(1) (0) Abuz
denissa, 11/10/2011

Foarte bun

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pilaf cu creveti (ebi chahan)
Pilaf cu creveti (ebi chahan)
2 porții
20h20m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pilaf de curcan cu legume
Pilaf de curcan cu legume
4 porții
1 oră
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Pilaf sarbesc
Pilaf sarbesc
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Banh bao
Banh bao
6 porții
2h20m
Dificil
3.3 / 5
Rețetă Pilaf
Pilaf
2 porții
25 min
Foarte ușor
2.8 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: