Petitchef

Pilaf taranesc

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Orezul se alege,se spala si se lasa la inmuiat in apa. Carnea de pasare se pune la fiert in apa cu sare. Se spumeaza.
  • Se curata ceapa si morcovul si se adauga intregi peste carne. Dupa ce este fiarta ,carnea se scoate, iar supa rezultata se strecoara.
  • In trei parti de supa se adauga o parte orez, cateva boabe de piper, sare, delikat. Se lasa sa fiarba la foc mic amestecand rar.
  • Carnea de pasare se rumeneste 2-3 minute in putin ulei si se serveste alaturi de pilaf.

Rețete inrudite

YouTube

Pilaf



Întrebări:




Comentarii:

de cacat., 18/10/2021

O reteta ca pula , ai inteles numai tu .

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
rosa, 04/05/2021

Iti era greu sa scrii ce cantitate de orez ai pus?!

(0) (0) Abuz
23/11/2013

Gustos

(1) (0) Abuz
07/11/2013

Extraordinar

(1) (0) Abuz
denissa, 11/10/2011

Foarte bun

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pilaf de curcan cu legume
Pilaf de curcan cu legume
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pilaf de orez cu pui si ciuperci
Pilaf de orez cu pui si ciuperci
3 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pilaf
Pilaf
2 porții
25 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Gratin de orez cu rosii
Gratin de orez cu rosii
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pad thaï cu tofu
Pad thaï cu tofu
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.