Petitchef

Pilaf cu aripioare ca la mama acasa

Felul principal
6 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
2 cesti de orez



6 aripioare

sare

piper


ulei mai multisor D

Preparare

  • Spalam aripioarele bine si le punem la fiert in apa cu sare.
    Dupa ce au fiert le scoatem si le prajim putin in ulei pana se rumenesc frumos pe ambele parti Le scoatem si de aici si in uleiul ramas calim ceapa taiata marunt si morcovul taiat cubulete, dupa care punem si orezul pe care l-am spalat in cateva ape si-l calim usor si pe el.
  • Punem din supa in care au fiert aripioarele si lasam sa fiarba, completam din cand in cand cu supa daca mai este nevoie, condimentam cu sare si piper si la sfarsit asezonam cu marar tocat fin. Servim alaturi de aripioare si de o salata de cruditati.
  • Tipsuri 1aripioarele se pot prajii direct, fara a se mai fierbe, iar supa o facem dintr-un cub maggi.

Întrebări:




Comentarii:

09/07/2013

Bunnnn

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pilaf cu inima de porc
Pilaf cu inima de porc
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pilaf de orez cu pui si ciuperci
Pilaf de orez cu pui si ciuperci
3 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pilaf
Pilaf
2 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Gratin de orez cu rosii
Gratin de orez cu rosii
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pad thaï cu tofu
Pad thaï cu tofu
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei