Petitchef

Pilaf cu inima de porc

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Inima de porc se curata de pielite si se tine cca. o ora in apa rece ca sa iasa tot sangele. Se fierbe apoi, de preferat in kukta, impreuna cu condimrntele: cateva boabe de piper, sare, 1 foaie de dafin, 2-3 boabe enibahar, 2-3 cuisoare. Cand e fiarta se taie bucati.
  • Pentru pilaf se distuie ceapa taiata julien, ardeiul rosu si cel verde se taie in cubulete. Apoi se adauga orezul care a fost fiert intr-o sita pe abur pana devine andante.
  • Asta e metoda sotului meu si cred ca se vede in poze ce bine arata bobul... merita putin efort in plus. Se mai adauga putina supa pana orezul este fiert. Spre sfarsit se adauga si bucatile de inima.
  • Se ia de pe foc, se adauga deasupra unt, cat o nuca si verdeata tocata. Se pune capacul si cateva prosoape ca sa stea la cald, cam 15-20 de minute.


Poze

Pilaf cu inima de porc
Pilaf cu inima de porc - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

DIANA30
DIANA30, 17/11/2011

Si morcovul ? pe el cand il adaugam ???

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pilaf
Pilaf
2 porții
25 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Brioșe cu inima de ciocolata - vegan si fara gluten
Brioșe cu inima de ciocolata - vegan si fara gluten
12 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
2 porții
17 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează