Petitchef

Pilaf cu ciuperci

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Tocam ceapa , morcovul si areiul marunt si le punem la calit in putin ulei.
  • Dupa ce s-au muiat, punem orezul si il calim putin si pe el. Punem si ciupercile, potrivim de sare si piper si adaugam apa. Lasam sa dea un clocot si pe urma luam tigaia si o punem pe aburi pe o alta oala.
  • Lasam pana orezul este facut dar nu mestecam in el ca sa nu se sfarame. Noi servit cu castraveti murati(fiind zi de post) dar se poate folosi si ca garnitura.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Pilaf cu ciuperci, poza 1
Pilaf cu ciuperci, poza 2
Pilaf cu ciuperci, poza 3
Pilaf cu ciuperci, poza 4
Pilaf cu ciuperci, poza 5
Pilaf cu ciuperci, poza 6

Întrebări:




Comentarii (27):

Iulia, 29/05/2017

Imi place reteta!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Iulia, 29/05/2017

Imi place reteta!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Iulia, 29/05/2017

Imi place reteta!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
08/02/2017

Ma astia care v-ati legat de gogosar...a scris doamna "ar(d)eiul"... numai un gura-casca nu se prinde ca se referea la ceea ce in lista de ingrediente apare ca "gogosar"... sigur v-ati gandit la "gogosari murati"... :)) Raducu, avocatul apararii din oficiu

am gătit această rețetă (2) (0) Abuz
02/04/2015

Este buna si reteta aceasta dar eu fac pilaful altfel.....cu zeama in care au fiert toate ingredientele inclusiv ciupercile + patrunjel si piper la sfarsit.pofta buna!

am gătit această rețetă (2) (1) Abuz
02/04/2015

Foarte bun.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
02/04/2015

Mincare de post dar eu o fac si in timpul anului nu numai in post si nu se merita sa faci cantitati mari preincalzit nu mai are acelasi gust

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Lixandra, 22/04/2019

Un orez cu legume dupa preferinta care se poate servi ca atare sau ca garnitura , interesant gatitul pe abur , asta chiar o sa incerc .

(0) (0) Abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 01/04/2016

Hmmm ! Asa si asa. Nu se poate spune ca este chiar pilaf de ciuperci ci mai degraba un pilaf de legume si ciuperci. La pilaful de ciuperci pui numai ceapa, ciuperci proaspete(daca vrei sa aiba gust de ciuperci) si verdeata (marar+patrunjel) iar apa o inlocuiesti cu o supa de legume.

(2) (0) Abuz
01/04/2016

Ce faci cu gogosarul? Il lingi si pe el, ca pe ulei?

(1) (2) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 3

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pilaf de orez cu ciuperci
Pilaf de orez cu ciuperci
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Pilaf cu spanac, ciuperci si masline
Pilaf cu spanac, ciuperci si masline
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pilaf cu ciuperci si aripioare de pui la cuptor
Pilaf cu ciuperci si aripioare de pui la cuptor
4 porții
40 min
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pilaf
Pilaf
2 porții
25 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Mancaruri cu... ciuperci Mancaruri cu... ciuperci

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei