-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Rețete pizza
-
Pizza de casa
PIZZA DE CASA
Preparare
-
Se amesteca faina, drojdia, uleiul de masline, laptele, sarea, zaharul, dupa care se adauga treptat apa si se framanta pana se desprinde de pe maini.
-
Se intinde o foaie din aluat si se aseaza in tava unsa si se lasa la crescut 10-15 minute.
-
Se unge aluatul cu un pic de ulei si cu ketchup,
se adauga cabanosul,ciupercile,porumbul,gogosarii si maslinele,
-
Dupa care se rade cascaval deasupra si se introduce la cuptor pentru 30- 40 min. (depinde de cuptor :), la foc moderat.
-
In momentul serviri se mai poate rade cascaval si se serveste cu ketchup.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Mmmmmmmmmmmm
:)