Petitchef

PIZZA NAPOLETANA

Felul principal
8 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

pentru aluat:

pentru umplutura:

Preparare

  • Cand aluatul a crescut il impartim in functie de tavile pe care le avem. Mie mi-a iesit doua pizza mari rotunde si 4 mai mici.Intindem aluatul cu mainile,mai exact cu varfurile degetelor pentru ca in acest mod nu se pierde tot aerul di interior.
  • Cand a terminat de intins toate blaturile incepem sa "decoram ".Intindem intai cu lingura pasta de rosii adaugam ansoa bucatele,caperele,mozzarella,origano si uleiul de masline.
  • Coacem in cuptorul incins inainte 35-40 de minute la foc moderat.

Rețete inrudite

YouTube

Pizza tortilla



Poze

PIZZA NAPOLETANA, poza 1
PIZZA NAPOLETANA, poza 2
PIZZA NAPOLETANA, poza 3
PIZZA NAPOLETANA, poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pizza alba --- la pizza bianca tipo romana
Pizza alba --- la pizza bianca tipo romana
2 porții
2 h 20 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Pizza cu blat din paine
Pizza cu blat din paine
8 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pizza ca la pizzerie
Pizza ca la pizzerie
2 porții
1 oră
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Pizza cu Kit Kat
Pizza cu Kit Kat
10 porții
42 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pizza tortilla
Pizza tortilla
1 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pizza Crown
Pizza Crown
5 porții
50 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă Alege pizza care-ti place! Alege pizza care-ti place! Cel mai bun mod de a reincalzi o felie de pizza Cel mai bun mod de a reincalzi o felie de pizza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei