Petitchef

Pizza napoletana

Felul principal
8 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8

pentru aluat:

500 g de faina

25 g drojdie proaspata

3 linguri ulei de masline

15 g sare

1 lingura rasa de zahar

300 ml apa calda


pentru umplutura:

450 ml pasta de rosii

80 de g ansoa

15-20 de capere

origano

ulei de masline

Preparare

  • Cand aluatul a crescut il impartim in functie de tavile pe care le avem. Mie mi-a iesit doua pizza mari rotunde si 4 mai mici.Intindem aluatul cu mainile,mai exact cu varfurile degetelor pentru ca in acest mod nu se pierde tot aerul di interior.
  • Cand a terminat de intins toate blaturile incepem sa "decoram ".Intindem intai cu lingura pasta de rosii adaugam ansoa bucatele,caperele,mozzarella,origano si uleiul de masline.
  • Coacem in cuptorul incins inainte 35-40 de minute la foc moderat.

Poze

PIZZA NAPOLETANA, poza 1
PIZZA NAPOLETANA, poza 2
PIZZA NAPOLETANA, poza 3
PIZZA NAPOLETANA, poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pizza cu ton
Pizza cu ton
8 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pizza cu blat de paine
Pizza cu blat de paine
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pizza cu blat din faina integrala
Pizza cu blat din faina integrala
8 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pizza cu Kit Kat
Pizza cu Kit Kat
10 porții
42 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pizza tortilla
Pizza tortilla
1 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pizza Crown
Pizza Crown
5 porții
50 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Pizza delicioasă pregatită în casăPizza delicioasă pregatită în casăCel mai bun mod de a reincalzi o felie de pizzaCel mai bun mod de a reincalzi o felie de pizzaAlege pizza care-ti place!Alege pizza care-ti place!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.