Petitchef

Rosii umplute cu carne de carnati

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
6 rosii mari

400 g de carne de carnati

150 g ciuperci

1 ceapa mare

1 buchet de patrunjel

vin alb

sare

piper

Preparare

  • Taiati un capac in partea de sus a rosiilor si cu o lingurita scoateti interiorul. Punetile cu gura in jos pe un gratar sa se scurga. pastrati si capacele pentru decor. Pentru u mplutura se foloseste carne tocata pentru carnati.
  • Ciupercile si ceapa se toaca fin. Impreuna cu carnea se distuie in putin ulei de masline pana ce scade apa lasata de ciuperci si carnea se prajeste putin. Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga patrunjelul tocat marunt si se umplu rosiile.
  • Cum aveam in casa carnati afumati, dar nu uscati, am decis sa-i folosesc. Asa ca i-am umezit ca sa le pot scoate pielita si astfel am obtinut carnea de carnati. Am luat ciuperci din conserva, le-am scurs si le-am tocat, puteti folosi si blenderul.
  • Le-a adaugat apoi la compozitia de carne care astfel nu mai necesita distuire. Ciupercile de conserva nu-si mai lasa apa. Sare si piper, doar daca credeti ca mai trebui, in functie de ce carnati folositi.
  • A adaugat verdeata si am umplut rosiile. Le-a asezat intr-o iena data cu margarina, si a adaugat vin. Peste rosii am razalit cascaval. A dat la cuptor pentru 15 minute. Sunt foarte bune.

Poze

Rosii umplute cu carne de carnati, poza 1Rosii umplute cu carne de carnati, poza 2





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1h25m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Rosii cherry caramelizate
Rosii cherry caramelizate
10 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Carnati cu mamaliga
Carnati cu mamaliga
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Rosii umplute cu carne
Rosii umplute cu carne
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rosii umplute cu carne
Rosii umplute cu carne
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Rosii umplute cu vinete
Rosii umplute cu vinete
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minute

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: