Este clar ca autorul este scriitor si nu bucatar de meserie, nici macar amator! Oare 500 gr carne, chiar si de pasare, nu-i cam mult pentru 2 portii? Dar, trecem peste asta, poate ca cei doi sunt mai mancai! Problema de esenta este daca "aluatul" se prinde de carnea de pui fara a fi tavalita intai prin faina, mai ales ca bucatile sunt groase, asa cum se vede din poza?Cat despre gust la carnea de pui din crescatorii, hraniti cu chimicale ............
Comentarii:
Este clar ca autorul este scriitor si nu bucatar de meserie, nici macar amator!
Oare 500 gr carne, chiar si de pasare, nu-i cam mult pentru 2 portii? Dar, trecem peste asta, poate ca cei doi sunt mai mancai!
Problema de esenta este daca "aluatul" se prinde de carnea de pui fara a fi tavalita intai prin faina, mai ales ca bucatile sunt groase, asa cum se vede din poza?Cat despre gust la carnea de pui din crescatorii, hraniti cu chimicale ............
Nu v-ati saturat sa consumati mancare fada ? Incercati sa faceti snitele din copan dezosat, sa simtiti acolo gust !!!
Foarte delicios