Petitchef

Snitel din piept de pui cu piure de cartofi

Felul principal
2 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
Piept de pui


Lapte unt


Faina

Pesmet

Preparare

  • Pieptul de pui sarat si taiat mai subtire se da prin lapte, faina, ou batut si apoi pesmet. Cartofii se fierb in apa cu putin praf de curry.
  • Cand sunt fierti se scurg de apa si se piseaza cu lapte cald si unt. Se potriveste de sare si se mixeaza cu mixerul. Snitelul se prajeste in ulei incins. Se servesc alaturi de salata de ardi copti.



Comentarii:

09/10/2011

Excelent

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Snitel din piept de pui
Snitel din piept de pui
2 porții
50 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Snitel din piept de pui
Snitel din piept de pui
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Piure de cartofi - simplu si rapid
Piure de cartofi - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
3.7 / 5
Rețetă Nuggets de pui facute in casa
Nuggets de pui facute in casa
4 porții
32 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaRetete cu…piept de puiRetete cu…piept de puiRetete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minute

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: