Petitchef

Snitel din piept de pui cu piure de cartofi

Felul principal
2 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
Piept de pui


Lapte unt


Faina

Pesmet

Preparare

  • Pieptul de pui sarat si taiat mai subtire se da prin lapte, faina, ou batut si apoi pesmet. Cartofii se fierb in apa cu putin praf de curry.
  • Cand sunt fierti se scurg de apa si se piseaza cu lapte cald si unt. Se potriveste de sare si se mixeaza cu mixerul. Snitelul se prajeste in ulei incins. Se servesc alaturi de salata de ardi copti.

Întrebări:




Comentarii:

09/10/2011

Excelent

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Snitel din piept de pui
Snitel din piept de pui
2 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Snitel din piept de pui cu parmezan si cimbru
Snitel din piept de pui cu parmezan si cimbru
8 porții
25 min
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Piure de cartofi - simplu si rapid
Piure de cartofi - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
4 / 5
Rețetă Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei