Petitchef

Tocanita de pui

Felul principal
2 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
1 pui

2 cepe


2-3 catei de usturoi

200 ml smantana

faina

patrunjel verde

Preparare

  • Se toaca ceapa marunt, se caleste impreuna cu morcovul taiat bucatele se adauga puiul portionat, se condimenteaza, se lasa pana carnea se albeste si scade zeama lasata.
  • Se adauga apa si se lasa sa fiarba cu capac la foc mic cand carnea este fiarta, separat se amesteca 2 linguri de faina cu smantana si se adauga la tocanita.
  • Usturoiul se zdrobeste si se adauga, la fel si patrunjelul tocat marunt
    se serveste cu mamaliga si muraturi.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Tocanita de pui/porc cu fasole alba
Tocanita de pui/porc cu fasole alba
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Tocanita de pui
Tocanita de pui
2 porții
50 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Tocanita cu perisoare de pui
Tocanita cu perisoare de pui
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pui tandoori Petitchef
Pui tandoori Petitchef
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Nuggets de pui cu mazare si morcov
Nuggets de pui cu mazare si morcov
5 porții
12 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaFicatul de pui - alimentul contestat de nutritionistiFicatul de pui - alimentul contestat de nutritionisti

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: