Petitchef

Tocanita de pui

Felul principal
2 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
1 pui

2 cepe


2-3 catei de usturoi

200 ml smantana

faina

patrunjel verde

Preparare

  • Se toaca ceapa marunt, se caleste impreuna cu morcovul taiat bucatele se adauga puiul portionat, se condimenteaza, se lasa pana carnea se albeste si scade zeama lasata.
  • Se adauga apa si se lasa sa fiarba cu capac la foc mic cand carnea este fiarta, separat se amesteca 2 linguri de faina cu smantana si se adauga la tocanita.
  • Usturoiul se zdrobeste si se adauga, la fel si patrunjelul tocat marunt
    se serveste cu mamaliga si muraturi.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Tocanita de pui/porc cu fasole alba
Tocanita de pui/porc cu fasole alba
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Tocanita de pui cu ciuperci
Tocanita de pui cu ciuperci
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tocanita cu perisoare de pui
Tocanita cu perisoare de pui
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.