Petitchef

Fursecuri cu gem

Timp de preparare:
1 ora si 30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
600gr faina,400gr unt,200gr zahar,2 galbenusuri,un praf de copt,un praf de sare,zahar pudra (pt pudrat fursecurile),gem de orice fel(eu am folosit de caise)

Mod de preparare: 1.Mixezi spuma untul(care trebuie sa fie la temperatura camerei) cu zaharul. 2.Adaugi faina,galbenusurile,praful de sare si praful de copt si omogenizezi bine pana obtii o coca,pe care o pui la rece 30 min. 3.Dupa 30 min de stat la rece scoti coca din frigider si formezi bilute de dimensiunea dorita,le asezi in tava si le faci cate o adancitura pe care o umpli cu gem. 4.Introduci tava in cuptorul preincalzit timp de 15 min la foc mediu.Cand fursecurile s`au racit le pudrezi cu zahar pudra.Pofta buna!








Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Fursecuri cu gem
Fursecuri cu gem
6 porții
1h45m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Fursecuri cu gem
Fursecuri cu gem
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Fursecuri cu nuca de cocos ( simple si cu gem)
Fursecuri cu nuca de cocos ( simple si cu gem)
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Fursecuri 3 ingrediente
Fursecuri 3 ingrediente
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Fursecuri de Paste (cu oua de ciocolata)
Fursecuri de Paste (cu oua de ciocolata)
7 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Fursecuri cu Okara - Reteta vegana si fara gluten
Fursecuri cu Okara - Reteta vegana si fara gluten
6 porții
22 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase“Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile“Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.